Lassen

Over Heijmans

Visie
Door het bieden van een hoogwaardige personele dienstverlening wil Heijmans Staffing & Recruitment een preferente arbeidsmakelaar zijn voor zowel haar consultants en professionals als voor haar opdrachtgevers.

Missie
Het is onze missie om praktisch en innovatief te anticiperen op de (flexibele) personeelsbehoefte van onze opdrachtgevers. Dat vraagt om een bekwame organisatie en een samenwerking met professionaliteit, betrokkenheid en integriteit als belangrijkste pijlers. Wij zien ons dan ook liever als strategisch partner van onze opdrachtgevers dan als enkel leverancier.
Onze professionals willen wij niet alleen uitdagende opdrachten bieden, maar tevens hun loopbaanadviseur zijn zodat zij ons als "die erste Adresse" zien.  

Kernwaarden
De basis van ons onderscheidend vermogen zijn de kernwaarden die wij als leidraad hanteren bij het nemen van beslissingen in onze dagelijkse praktijk.

Integriteit
Staat voor een open en eerlijke communicatie. Dit uit zich in het continu tentoonstellen van professioneel en ethisch gedrag gedurende opdrachten zowel richting opdrachtgevers, kandidaten als collega’s.

Kennis van zaken
Wij weten wat er speelt op de arbeidsmarkt en met onze jarenlange ervaring op het gebied van de arbeidsbemiddeling zijn wij goed in staat om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Afspraak is afspraak
Wij houden ons aan de afspraken, doen wat we beloven en dragen bij aan het succes van opdrachtgevers en kandidaten.

Gedrevenheid
Wij zijn van mening dat je pas echt kwaliteit kunt leveren als je doet wat je het allerliefste doet.