Hoogbouw

Professionals

Recruitment betekent dat wij voor onze diverse opdrachtgevers op zoek gaan naar gedreven kandidaten met zowel goede kennis als werkervaring.

Onze aanpak is een succesformule voor een langdurige relatie met onze kandidaten en opdrachtgevers. Wij bieden onze kandidaten in overleg begeleiding en ondersteuning op het moment dat ze dat nodig hebben.

Heijmans Staffing & Recruitment werkt voor legal en technische specialisten van MBO-niveau tot academisch niveau.

Carrière
Bij Heijmans Staffing & Recruitment staat loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij creëren voorwaarden om een eigen koers te kunnen bepalen. Dit betekent dat wij onze kandidaten stimuleren na te denken over hun persoonlijke ontwikkeling, de juiste richting te kiezen en verder te groeien.

Kandidaten die solliciteren via ons, ervaren ook de toegevoegde waarde, goed advies over de vacature, kennis van de organisatie, de cultuur en de werkwijze en bovenal kennis van de arbeidsmarkt.

Ambitie 
Indien u open staat voor een nieuwe uitdaging, is het mogelijk om uw CV toe te sturen, aangevuld met een korte motivatie en vermelding van uw beschikbaarheid (inzetbaarheid).

Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Zodra er een passende functie kan worden aangereikt, zullen wij contact met u opnemen.

Met onze kandidaten kijken wij kritisch naar kennis, vaardigheden en wensen.

Voor het actuele aanbod aan lopende functies kunt u altijd contact met ons opnemen.

REGISTREER

Upload uw CV